Vask fiskeskindet på din kasket

/
/
/
Vask fiskeskindet på din kasket

Skind fra fisk er et overskudsprodukt fra fødevareproduktionen. Vi bruger gerne skind fra laks og havkat, garvet på Island, til design detaljer rundt omkring på vores kasketter.

Fiskeskindets materiale egenskaber

Fiskeskind som Wilgart benytter stammer fra laks, torsk og havkat fanget og garvet på Island. Skindet tilbyder et bæredygtigt alternativ til eksotisk læder og skind. Fiskeskind er, hvis det ikke up-cycles ved garvning, et affaldsprodukt fra fødevareindustrien.

Positive

  • Eksklusiv og unik
  • Raffineret look
  • Meget slidstærkt
  • Fleksibelt og blødt

Negative

  • Reagerer på kraftig solskind – farven bleger og materialet stivner
  • Skal behandles med f.eks. læderfedt

Lakseskind og havkat er eksklusive men meget slidstærke skindtyper. Hvert skind er fra Islandsk fangede fisk, og indfarvningen gør hver skind unikt, hvilket dermed gør kasketterne særegne. Den detaljer som Wilgart syer på kasketskyggen, er meget resistente ved brug, og skindet kan renses med en fugtig klud eller svamp, hvis det er nødvendigt.

Brug aldrig sæbe eller blegemiddel, også hvis du renser hele kasketten. Sæbe kan beskadige farven på fiskeskindet. Du kan i stedet behandle fiskeskind detaljen som alle andre typer skind. F.eks. kan du give skindet læderfedt for at opretholde fleksibiliteten, samt den smuds og vandafvisende egenskab i læder. Husk at læderfedtet vil give farven en mørkere tone.

Guide til behandling af fiske læder

  • Rens aldrig fiskeskind med sæbe
  • Benyt en ren fugtig klud
  • Behandling af fiskeskind foregår på lige fod med behandling af glat- og ruskind

Lad aldrig skindet tørrer i nærheden af en varmekilde.

Brug aldrig sæbe.

Kasket værktøj

Her ses et lille udvalg af kasket redskaber og accessories som Wilgart tilbyder. Du kan se alle produkterne under: Tilbehør

Læs mere om rens og rengøring af hatten efter materialevalg på siden Vask & vedligeholdelse af caps

Download gratis bog om kasket vask og vedligeholdelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til en GRATIS bog på 36 sider om vask og vedligeholdelse af caps.

Materialer i kasketter

Se videoer og gå i dybden med hvordan du vasker og vedligeholder din kasket. Start med at vælge materiale

Uld & Harris Tweed

Læs hvordan du vasker en uld kasket. Vask og rengøring af baseballcap, flatcap, sixpence, eightpiece eller drivers cap, som er lavet i kraftig uld eller ægte Harris Tweed.

Bomuld

Se mere om hvordan du skal vaske en kasket som er syet i bomuldsstof. Vask og rengøring af flatcap, sixpence, eightpiece, basecap eller sailorcap i 100% bomuld eller linedblanding.

Voksbomuld / Oilskin

En komplet guide til korrekt vask af hovedtøj. Sådan vasker og rengør du din oilskin kasket. Jagt kasketter som sixpence og flatcaps i voks bomuld bør behandles og vaskes korrekt.

Hør

Se videoer om hvordan du vedligeholder en kasket som er lavet af et hør materiale. Vask og rengøring af baseballcap, flatcap, sixpence, eightpiece eller newsboy kasket af hør eller linned.

Silke

Silke er en eksklusiv vare til brug for tøj og kasketter. Silken har et eksklusivt udseende, og udsøgte egenskaber der øger komforten. Desværre er silkecaps mere besværlige at rengøre end hatte i andre naturlige fibre.

Glatskind læder

Skindprodukter og læder caps har brug for den rette rens og vedligeholdelse. Kasketter i læder bevarer skindets kvaliteter bedst ved regelmæssig behandling med læderfedt.

Ruskind læder

Ruskind er fremstillet af undersiden fra en dyrehud. Det er karakteriseret ved en ru, tør men blød overflade og dermed en mat fremtoning. Ruskind skal børstes jævnligt, og holdes væk fra sæbe.

Fiskeskind

Fiskeskind som Wilgart benytter stammer fra laks, torsk og havkat fanget og garvet på Island. Skindet tilbyder et bæredygtigt alternativ til eksotisk læder og skind. Fiskeskind er, hvis det ikke up-cycles ved garvning, et affaldsprodukt fra fødevareindustrien.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.