F.A.Q.

/
F.A.Q.

Ombytning eller returnering

Kan jeg bytte min kasket til en anden?

Hvis du har købt en kasket eller hat hos Wilgart kan du altid bytte den til en anden, så længe du ikke har taget den i brug.
Denne service gælder både for hovedtøj som er købt i vores fysiske forretninger samt online.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og den helt rigtige kasket, og derfor tilbyder vi ombytning i butikken eller mulighed for gratis returfragt hvis du bor langt fra vores hatteforretning.

Læs mere om muligheden for at bytte en kasket under Byt din kasket

Fortrydelsesret

Du kan ikke fortryde dit køb, hvis du har gjort det i vores fysiske forretning. Her kan du kun bytte varerne til noget andet eller et tilgodebevis.

Har du købt Wilgarts varer i vores onlineshop, er du sikret 14 dages fortrydelsesret. Hvilket giver dig mulighed for at returnere varen, og få dine penge retur. Læs mere om returnering på Retur & Fortrydelsesret.

Størrelse

Hvad er min hovedstørrelse?

Wilgart tror ikke på konceptet omkring one-size fits all. Vi tilbyder alle størrelser af hovedbeklædning, og anbefaler du tager relevante målinger før dit onlinekøb. Eller endnu bedre besøger vores hatteforretning. En guide til hovedmålretning er tilgængelig her.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål ang. hovedmål eller kasket størrelser.

Hvilke størrelser tilbyder Wilgart?

Vi måler efter europæiske standarder med kasketstørrelse målt i cm. Vores flatcaps tilbydes i mål fra 53cm til 65cm. Det vil sige vi har sixpence og baseballcaps i størrelsen 53cm, 54cm, 55cm, 56cm, 57cm, 58cm, 59cm, 60cm, 61cm, 62cm, 63cm, 64cm, 65cm, 66cm, 67cm, og enkelte op til 68cm. Andre af vores hatte kommer med en justerbar læderrem eller krog og loop tape, men selv dem er dimensioneret i XS, S, M, L, XL & XXL. Fordi vi ikke laver One-size caps.

Du kan være sikker på altid at finde en kasket i korrekt størrelse hos din lokale kasketmager og hatshop Wilgart.

Sørg for at måle dit hoved før du køber online. Tag gerne hovedmålet 2-3 gange, og benyt det største mål du får. Hvordan kan jeg måle mit hoved?

Vedligeholdelse

Hvordan vasker jeg min kasket?

Read all about materials and see the videos about caretaking for all Wilgarts Headgear.

Learn some tricks go to Cap maintenance

Hvor finder jeg tilbehør til hovedbeklædning?

Godt værktøj som børster, læderfedt eller kasket og hatteknager findes under Wilgarts kasket tilbehør

Lær alle tricks om vask af sixpence, basecaps eller tweed kasketter underKasket vedligeholdelse

Salgskanaler

Butikker med Wilgarts varer

Wilgart har egen hattebutik og kasketforretning på Jægersborggade i København. Desuden har vi et værkstedsudsalg for kasketter (kun åben om sommeren) i Soldalen på Bornholm.

Webshop: Ikke alle vores produkter sælges online på dette site, i de fysiske forretninger er udvalget oftest større. Mange af vores kasketter laves som unikke caps, og bliver dermed ikke afbilledet eller solgt online.

Et begrænset udvalg af Wilgart produkter er tilgængelig via vores forhandlere.

Kasket på bestilling

Skræddersyet kasket

Du er i stand til at vælge dit eget stof, størrelse på skyggen, samt foretage ændringer i designet af en skræddersyet kasket.
Vi kan dog ikke sy kasketter på bestilling, hvor vi ikke allerede har et snit/skablon/mønster af modellen. For eksempel kopierer vi ikke din eksisterende kasket, medmindre vi har et mønster, der ligner og som allerede er i vores samling af snit.

Custom made caps kan bestilles i vores egne butikker i Jægersborggade, København eller Soldalen, Bornholm.

Vi kan hjælpe dig med at finde en kasket til enhver hovedstørrelse, også hvis du har særlige krav til dit hovedtøj. En kasket made on demand er også en flot gave til den som ønsker at give noget helt særligt og specielt.

Forsendelse

Leveringstid til Danmark

Danske ordrer vil blive leveret inden for 1-4 dage fra den dag, du modtog din forsendelsesbekræftelse. Tid undervejs afhænger af den forsendelsesmetode, der vælges ved checkout. Levering kan ske til hjemmet, arbejdspladsen eller pakkeshop. Du får et track&trace nummer fra fragtfirmaet f.eks. DAO, PostNord eller GLS. De sender dig en SMS eller e-mail, når pakken er på vej.

Leveringstid til EU

Internationale ordrer vil blive leveret inden for 4-10 hverdage fra den dag, du modtog din forsendelsesbekræftelse. Du får et sporingsnummer så du kan følge leveringen.

Leveringstid World

Leveringstiden afhænger af det land, der er valgt til levering. Internationale ordrer leveres 5-15 hverdage efter den dag, du modtog din forsendelsesbekræftelse. Via pakkenummer kan du følge forsendelsen.

Du er selv ansvarlig for at betale lokale skatter som told eller ekspeditionsgebyrer på leverancer uden for EU.

Samarbejde

Praktikplads hos Wilgart?

Du har en chance for at få praktikplads eller måske endda læreplads på Wilgart. Hvis du er heldig og dygtig inden for dit område. Det første skridt er at tale med os. Så tager vi den derfra.

Du kan altid skrive til os en e-mail med vedhæftet portefølje, med en beskrivelse af hvordan du gerne vil involveres i Wilgart – Handcrafted Danish Headwear. Vi ser frem til at møde dig!

Se aktuelle oplag under Personer

Hvordan kan jeg samarbejde med Wilgart?

Som udgangspunkt er Wilgart ikke interesseret i at producere produkter, der ikke får vores etiket eller navn skrevet i dem. Hvilket betyder at vi ikke laver white-label produktion for andre.

Når det er sagt, vil vi gerne samarbejde med andre brands og enkeltpersoner. Hvis vi finder dit forslag relevant, og kan enes om et fælles projekt vil vi gerne høre fra dig.

Se tidligere projekter under Personer

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.