Mennesker

/
/
Mennesker
Wilgart

Silas Skram

Silas Wilhelm Gärtner Skram er grundlægger af Wilgart, en veludstyret hatteforretning og værksted i København og et kasketmagerværksted på Bornholm. Wilgart er den eneste kasketmager, der fortsat producerer hovedbeklædning håndlavet i Danmark.

Silas blev oplært i Tyskland som kasketskrædder i 2010. Wilgart blev etableret i 2013. Wilgart er en sammentrækning af Silas’ mellemnavne, Wilhelm og Gärtner.

Silas har en bachelor i Design & Sustainable Purchase inden for tekstilindustrien fra KEA og en Cand.IT grad i digital design og kommunikation fra IT-Universitetet i København.

Tomas Chovan

Tomas Chovan blev i 2020 partner i Wilgart – Den sidste capmaker i Danmark. Tomas’ startede hos Wilgart i 2018 som praktikant. Han har været der lige siden og elsker arbejdet med de usædvanlige håndværk som capmaker.

Tomas er oprindeligt fra Slovakiet, men har boet og udforsket Danmark siden 2016.

Tomas afsluttede sin produktudvikleruddannelse i Københavns Design- og Teknologiskole i 2021. Han har desuden en kandidatgrad i virksomhedsledelse fra Slovakiet.

Visuel identitet og logo

Leon Sloth

Wilgart var på udkig efter en tiltalende logo og en visuel identitet. Vi havde flere møder med font designer og senior art director Leon Sloth. Han er en stærk visuel observatør og idé generator, med stor erfaring i at udsætte hjertet af en virksomhed. Leon Sloth har skabt et smukt skræddersyet logo, og hans stræber efter kreative løsninger har frembragt Wilgarts flotte logo. Leon er nu medstifter af Today Studio i København.

http://todaystudio.dk/

Videoprojekter

Ali Asperheim

Vi hvor meget glade og glade for at arbejde med sådan talentfulde filmskaber. Ali har store evner i samarbejde, kreativ tænkning og udførelse af et filmprojekt.

Se flere videoer fra Ali Asperheim

Rasmus Preston

Rasmus Preston er en talentfuld dansk baseret filmproducent og fotograf. Vi har samarbejdet med ham i forskellige video-projekter, og hans tidlige bidrag, om Wilgart fra vores kælderværksted i Nordvest er en sand skat for os.

https://rasmuspreston.dk/

Fotografering

Thomas Mougeolle

I 2019 havde vi fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas Mougeolle i hans fotoprojekt: Magic Hands of Copenhagen. Som han selv skrev om projektet: “Jeg tog mit kamera og mødtes med dem, der skaber København med egne hænder. I mørket fra deres værksted, uden støj, gør de drømmen til virkelighed. Blanding af lys og materialer. Den kreative alkymi fra hverdag.”

https://www.thomasmougeolle.com/

Nicolai Egense

Nicolai Egense er en dansk baseret fotograf med stor erfaring i potraits, der integrerer historier om mennesker og steder. I samarbejde med Mr. Egense har vi skabt et professionelt og godt sammensat resultat.

Nicolai Egenses arbejde her

Kunstnere

Mori Koichiro

Mori er en Japan baseret performance kunstner, verdenskendt for hans robot bevægelser, og konstant udforske grænser mellem mekaniker og organisk bevægelse af kroppen. Mori har en stor oplevelse i musikvideoer, theatric perfomance, koncerts og meget mere. Han leverer hvert projekt med stor kreativitet og energi.

https://www.morikoichiro.com/

Vil du involveres?

Praktik og læreplads

Vi er i øjeblikket på udkig efter en angaged studerende fra enten Marketing, Patternmaking eller Design. Læs mere her:


Engelsk version.pdf


Dansk version.pdf

Samarbejde

Vi leder p.t. efter partnerskabs firmaer som vil give adgang til distribution og salg, hvor vi kan levere produktion af produkter, videoer og storytelling om kasketterne. Vær opmærksom på at vi ikke laver white label løsninger.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.