Byt din kasket

Vi tilbyder gratis retur ved bytning

Hvis har købt eller fået en kasket fra os, hvor størrelsen er forkert, tilbyder vi gratis ombytning til en anden størrelse eller model. Inden du træffer en beslutning om at bytte kasketten, skal du altid kontakte os via telefon 2814 8929.

Du kan kun bytte hvis:

  • Produktet er hovedtøj (Dvs. ikke produktkategorierne lædervarer, tilbehør eller barbergrej)
  • Det ikke er solgt med en rabat eller i.fbm. et udsalg.
  • Du kan fremvise et ordrenr eller kvittering nr.

Når vi i fællesskab har fundet ud af hvilken størrelse som er den rigtige til netop dig, kan vi planlægge en returnering og ombytning til den rette størrelse.

Det er ikke givet at vi har netop den samme kasket model i den rigtige størrelse på lager, derfor er det vigtigt at du kontakter os INDEN du sender din kasket retur.

Gratis returnering og ombytning sker ved at benytte linket Returportal.

Hvis du benytter vores ombytningsservice, frafalder retten til at fortryde dit køb, og det er dermed ikke muligt at refundere din ordre efterfølgende. Ønsker du i stedet for ombytning at fortryde dit køb, skal du læse mere om fortrydelsesret på https://wilgart.dk/retur-fortrydelsesret/

F.A.Q.

Jeg har fået kasketten som gave, kan den byttes?

Du kan stadig bytte kasketten til en anden. Det er blot vigtigt at du ringer til os på tlf. 2814 8929, så vi kan aftale hvordan vi når i mål. Hvis du ikke har en kvittering, bør du alligevel ringe, så vi sammen kan finde ud af hvilken ordre eller salg din kasket stammer fra. Der er stor chance for at vi trods alt kan hjælpe dig til den korrekte kasket.

Kan jeg bytte uden min kvittering/ordrebekræftelse?

Der er stor chance for at du stadig kan bytte kasketten til en anden. Det er blot vigtigt at du ringer til os på tlf. 2814 8929, så vi kan aftale hvordan vi klarer den.

Som udgangspunkt vil vi gerne have at du får den kasket som passer dig i størrelse og design. Derfor strækker vi os gerne langt for at nå dette mål.

Husk desuden at: bytteservicen kun gælder produkter i kategorien hovedbeklædning, og at bytteservicen frafalder hvis produktet er solgt med rabat eller i.fbm. et udsalg.

Kan jeg bytte kasketten i butikken?

Det er altid bedst at prøve kasketten rigtigt, og se hvordan den sidder. Det har du bedst mulighed for hvis du besøger vores butik og værksted.

Kan alle kasketter byttes?

Vi vil gerne hjælpe dig med at bytte alle nye kasketter, uanset om du har fået dem i gave, købt i vores butik, eller tilsendt med posten
Dog gælder der undtagelser ved

  • Special opgaver. Du kan ikke bytte din kasket hvis den er special lavet til dig. Vi kan måske godt hjælpe dig med at justere størrelsen, men det kræver at du kommer forbi værkstedet.
  • Kasketter du allerede har byttet én gang
  • Kasketter der er taget i brug
  • Kasketter som er blevet beskadiget

Hvor længe kan der gå inden jeg bytter?

Du bør helst bytte din kasket til den rigtige i samme sæson. D.v.s. en vinterkasket byttes inden vinteren er omme.

Desuden er det krav at kasketten ikke har været i brug.

Som udgangspunkt vil vi gerne have at du får den kasket som passer dig i størrelse og design. Derfor strækker vi os gerne langt for at nå dette mål. Men vi vil helst have at du ikke venter alt for længe med at reagere, og få din kasket byttet.

Kan jeg få mine penge retur?

Hvis du ønsker at få tilbagebetalt pengene for din kasket, skal du læse mere om dette på Retur & Fortrydelsesret

For at benytte fortrydelsesretten skal du sende os en mail senest 14 dage efter at have modtaget varen. Desuden bør du købe fragten til returnering via siden Retur & Fortrydelsesret
Bemærk venligst at fragten for returnering af en vare, som følge af fortrydelse af køb ikke er gratis. Hvis du benytter vores service om gratis at bytte din kasket til en anden, kan du senere i forløbet ikke fortryde dit køb.

Hvordan bytter jeg min kasket?

Vi anbefaler altid at du kommer forbi butikken og prøver en anden. Er du ikke i stand til dette, eller ønsker du at bytte den via post ordre, så skal du følge anvisningerne nedenfor.

Først kontakter du os pr. telefon, og vi aftaler hvilken kasket du ønsker at bytte til.

Derefter benytter du Retur platform linket til at få en gratis returlabel, samt en returseddel, som skal indlægges i forsendelsen.

Du skal placere varerne i en forsendelseskasse, hvor kasketten ikke bliver mast ud af sin oprindelige form. Benyt gerne original indpakning.

Prisen for returfragt samt fragten for forsendelse af din nye kasket er gratis. Vi tilbyder denne service fordi, det er vores højeste ønske at du får den rigtige størrelse og dermed en god komfort.

Du kan kun bytte hvis:

  • Produktet er hovedtøj (Dvs. ikke produktkategorierne lædervarer, tilbehør eller barbergrej)
  • Det ikke er solgt med en rabat eller i.fbm. et udsalg.
  • Du kan fremvise et ordrenr eller kvittering nr.

 

Ønsker du ikke at benytte vores ombytningsportal skal du skrive OMBYTNING på pakken og sende den til:

WILGART att. Silas Skram

Jægersborggade 4, kl.th.

2200 Kbh. N

Ansvaret for produktet, og værdien af dette tilfalder dig, indtil pakken når Wilgart med en leveringsbekræftelse fra leverandøren af forsendelsen.

Du kan kun benytte den gratis bytteservice én gang pr. ordre. Du kan altså ikke bytte din kasket mere end én gang.

Ønsker du i stedet for ombytning at fortryde dit køb, skal du læse mere om fortrydelsesret her. For at benytte fortrydelsesretten skal du sende os en mail senest 14 dage efter at have modtaget varen. Desuden bør du købe fragten til returnering via siden Retur & Fortrydelsesret
Bemærk venligst at fragten for returnering af en vare, som følge af fortrydelse af køb ikke er gratis. Hvis du benytter vores service om gratis ombytning, kan du senere i forløbet ikke fortryde dit køb.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.