Firmagaver og håndværk
/
/
Firmagaver og håndværk

Gedigen kaskettype

Hvis du ønsker din virksomhed skal udstråle håndværk og kvalitet, kan en kasket fra Wilgart sørge for at din virksomheds værdier manifesterer sig i påklædning.

Ønsker du en guidet tur i vores værksted, en speciel hovedbeklædning som en del af firmaet identitet, eller leder du efter en speciel gave til dine folk, så kontakt os i dag.

Gaver fra Wilgart til dine medarbejdere

Hos Wilgart kan du få firmagaver der reflekterer jeres værdier omkring dansk håndværk.
Alle produkter kan sidenhen byttes af dine medarbejdere til et andet produkt eller til en anden størrelse.
Det kan eksempelvis være meget svært at kende kollegaers hovedmål, men det er altid muligt at bytte sin kasket til en anden, også uden at have en kvittering med sig. Vi kan godt kende vores egne produkter…
Det er også muligt at købe og bestille gavekort, husk dog at gavekort altid beskattes. Du kan læse mere om skattereglerne for firmagaver hos SKAT.

Du kan altid bytte din kasket til en anden størrelse eller style

Godt arbejdstøj sender et vigtigt signal til dine kunder

Her ses et udvalg af de modeller vi syntes kunne klæde enhver håndværker i aktion. Desuden er påklædning af dine medarbejdere et vigtigt signal til omverdenen om hvad din virksomhed repræsenterer og hvilken service man kan forvente.

Den rette beklædning og attitude er nøglen til et godt indtryk. Kasketter eller seler til dine medarbejdere kan give det præcis rigtige udtryk.

Du kan altid bytte din kasket til en anden størrelse eller style

There are no comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.