Firmagaver

/
Firmagaver

Håndlavet Dansk Hovedtøj

Wilgart er en hatteforretning og et kasket værksted på Nørrebro. Vi laver caps på bestilling efter gamle traditionelle håndværksmetoder. Jeg startede Wilgart for ca 10 år siden, efter at en rodløs rejse gennem Europa. På rejsen fandt jeg ved et tilfælde et fint gammelt kasketværksted i Sydtyskland, hvor jeg kom i lære. Jeg blev bidt af faget, og har siden da arbejdet på at opbygge en levevej for mig som kasketmager.

Gaver fra Wilgart til dine medarbejdere

Hos Wilgart kan du få firmagaver der reflekterer jeres værdier omkring dansk håndværk.
Alle produkter kan sidenhen byttes af dine medarbejdere til et andet produkt eller til en anden størrelse.
Det kan eksempelvis være meget svært at kende kollegaers hovedmål, men det er altid muligt at bytte sin kasket til en anden, også uden at have en kvittering med sig. Vi kan godt kende vores egne produkter…
Det er også muligt at købe og bestille gavekort, husk dog at gavekort altid beskattes. Du kan læse mere om skattereglerne for firmagaver hos SKAT.

Du kan altid bytte din kasket til en anden størrelse eller style

Godt gedigent kasket håndværk

En kasket fra Wilgart er garanteret lang levetid og håndværksmæssig forsvarlig produktion. Vores sixpence kasketter bliver syet hos min Mester Herr Bullmann, og vores sailorcaps og basecaps bliver syet på vores værksted på Bornholm og på Nørrebro.

Hvis du ønsker at dine medarbejdere skal foræres noget helt særligt, kan du overveje at give dem et gavekort til en Skræddersyet kasket som koster mellem 900 kr. – 2.700 kr.
Besøg vores sektion for skræddersyet hovedtøj her.

 

Pris for caps: 550 – 800 kr.

En sailorcap giver karakter

Her ses et lille udvalg af styles som du kan købe til dine medarbejdere ligegyldigt om dit gavebudget er lille eller stort. Sailorcaps også kaldet skullcaps er populære da deres universelle runde form er meget klædelig.

Skullcappen må historisk set siges at være en af verdens mest udbredte typer af hovedbeklædning.

Spekulationer hævder at formen daterer 3,3 millioner år tilbage til den ældste stenalder , hvor den bestod af oprullede plante fibre vævet og syet sammen. En af de tidligste skildringer af skullcappen, kan tænkes at være det historiske fund Venus fra Willendorf. Venus fra Willendorf er formegentligt blevet lavet 27.000 år før vores tidsregning.

 

Pris: 290 – 1.200 kr.

Du kan altid bytte din kasket til en anden størrelse eller style

Værktøj & accessories

En kasket fra Wilgart er et produkt, du kan bære igennem mange år af dit liv. Men det er vigtigt at passe godt på din kasket og endnu mere at have de rigtige værktøjer og viden dertil.

Vi har bl.a. en caphænger som holder kaskettens form og pynter i din entré, eller bestil vores hattebørste m. greb, en mellemstiv børste i pæretræ med graveret Wilgart logo.

Hvis du ønsker at vaske din kasket, er det vigtigt at gøre det ordentligt. Wilgarts flatcaps kommer i mange forskellige materialer. Ordentlig vask og vedligeholdelse afhænger af de fibre kasketten er lavet af. Du kan læse mere på Wilgarts nye sektion for Vask & Vedligeholdelse

Pris: 125 – 250 kr.

“Lommetømmeren”

Denne fine læder bakke er perfekt til at holde nøgler, blyanter, briller eller mønter på plads. Produktet er lavet på vores værksted på Bornholm, og har lokal tilknytning dertil. Skindet er vegetabilsk garvet i Tärnsjö Garveri, Sverige. Håndlavet på Bornholm, Denmark

Illustrationer er fra den lokale kunstner og forfatter Ane Cecilie Mogensen, som laver papirklip og bøger i et univers af klippetrolde.

Når du først har fået denne bakke behøver du aldrig mere se dine nøgler og mønter ligge og flyde overalt i hjemmet.

Pris: 390 – 450 kr.

Husk nu at bestille i god tid!

Wilgart er en mindre virksomhed og vi vil gøre alt for at tilfredsstille vores kunder bedst muligt. Men vi kan ikke gå på vandet, og vores mulighed for at fremstille nye varer eller store bestillinger i december er kraftigt indskrænket. Kom derfor til os i god tid, hvis du ønsker at lægge en større ordre.
Kontakt Silas Skram på tlf. 28 14 89 29 hvis du har spørgsmål, og ønsker et svar med det samme.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.